AFAS Expert


Veel organisaties maken gebruik van AFAS-software, maar halen hier niet het maximale uit. Een AFAS Expert van Runderkamp & Van Duren kan u op tijdelijke basis ondersteunen met specifieke kennis van alle AFAS-software. Onze AFAS-gecertificeerde Experts behoren tot de beste consultants op het gebied van AFAS-software en bieden u ondersteuning op consultancy- en detacheringsbasis. Met de specialistische kennis van een consultant van Runderkamp & Van Duren bent u verzekerd van een naadloze integratie van AFAS-software in uw organisatie.

Wilt u advies over AFAS-software? Via onderstaande button neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u direct een AFAS Expert wilt inhuren, kunt u via de button ‘Boek een AFAS Expert’ een verzoek indienen om de juiste expert voor uw vraagstuk op tijdelijke basis in te huren.
Waarom kiezen voor een AFAS Expert van Runderkamp & Van Duren?

 • Een AFAS Expert bij u op kantoor wanneer u dat wilt
 • Zelfsturende organisatie met vijf disciplines onder één dak
 • Gecertificeerd Gold Partner van AFAS Software
 • Ervaren consultants met vergaande kennis van AFAS-software
 • Ook specialistische hulp als u nog geen AFAS gebruikt


Waarin kan een AFAS Expert u ondersteunen?

Onze AFAS Experts zijn voor alle soorten AFAS-software in te zetten. Zo kunnen onze consultants bijvoorbeeld uw volledige salarisadministratie uit handen nemen, de benodigde software voor E-HRM implementeren en u proactief adviseren over de continu veranderende wet- en regelgeving. Bovendien maken onze consultants u wegwijs in de AFAS-software, zodat u in staat bent om zelf actief met de software aan de slag te gaan.

Onze experts zijn in te zetten voor

Consultancy

 • HRM & AFAS Payroll
 • Financieel
 • OutSite Portaaltechnologie
 • Projecten
 • InSite E-HRM
 • Functioneel applicatiebeheer
 • Conversie


Detachering

 • Salarisadministrateur
 • Manager Salarisadministratie
 • HR Support medewerker
 • HR Manager
 • Functioneel beheerder


Direct een AFAS Expert boeken

Bij dienstverlenend AFAS Partner Runderkamp & Van Duren kunt u via een boekingsformulier eenvoudig een AFAS Expert inhuren die u en uw organisatie helpt bij de implementatie van de AFAS-modules HRM & Payroll, InSite, OutSite, Projecten en Financieel. U vult uw persoonlijke gegevens in en kiest de kwaliteiten waar de AFAS Expert aan moet voldoen. Geef vervolgens een omschrijving van de opdracht en verzend het formulier. Wij selecteren uit ons eigen AFAS expertnetwerk vervolgens de AFAS Expert die voldoet aan uw eisen en brengen jullie met elkaar in contact.


Beheer van AFAS-applicaties: zowel technisch als functioneel

AFAS-applicaties bestaan grofweg uit twee delen: de front-end en de back-end. De AFAS Experts van Runderkamp & Van Duren hebben jarenlange ervaring in het beheren van zowel de front-end als de back-end van de software van AFAS, respectievelijk functioneel en technisch applicatiebeheer genoemd. Beide beheervormen bieden wij aan in verschillende vormen:

Doorlopend beheer

Met doorlopend beheer heeft u een consultant beschikbaar op de door u gewenste tijden. De AFAS Expert kan ondersteuning bieden op afstand, maar het kan desgewenst ook bij u op kantoor. Doorlopend beheer kunt u in diverse abonnementsvormen afnemen, afhankelijk van de frequentie van de benodigde ondersteuning.

Ad hoc beheer

Uw AFAS-inrichting heeft regelmatig een aanpassing of optimalisatie nodig. Door hier vroegtijdig op te anticiperen, kunt u een consultant inplannen die u op afgesproken tijdstippen helpt met diverse AFAS-opdrachten. Onze AFAS Expert bespreekt bij u op locatie de opdracht en zorgt ervoor dat deze wordt vastgelegd, uitgevoerd én gedocumenteerd.

Incident Management

Problemen komen altijd ongelegen. Zo kan het gebeuren dat uw salarisverwerking dreigt te mislukken of dat de stabiliteit van uw applicatie gevaar loopt. De consultants van Runderkamp & Van Duren hebben gelukkig jarenlange ervaring met AFAS-software en zijn opgeleid om incidenten snel te stabiliseren en op te lossen. Op de pagina ERPSquad leest u meer informatie over Incident Management, waaronder de kostenschatting en onze responstijden.

Onafhankelijke experts die voldoen aan de strenge eisen van AFAS

De AFAS Experts van Runderkamp & Van Duren zijn zzp’ers. Dit betekent dat zij niet in dienst zijn van Runderkamp & Van Duren, maar onafhankelijke ondernemers zijn én blijven. De Experts hebben zich bij ons aangesloten omdat zij zich kunnen vinden in onze visie op samenwerking, kennisdeling en kennisvermenigvuldiging. Onze experts zijn gecertificeerd door AFAS en hebben diverse specialisatiecursussen gevolgd. Door permanente educatie stimuleren we kennisdeling en vermenigvuldigen we het totale kennisniveau van onze groep consultants. Door samen te werken met een grote groep onafhankelijke experts, kunnen wij altijd snel schakelen en tot de perfecte teamsamenstelling komen voor uw project.

De AFAS Experts van Runderkamp & Van Duren zijn gecertificeerd, onafhankelijk en vakbekwaam: de perfecte oplossing voor al uw projecten op AFAS-software.


Onze consultants zijn werkzaam in diverse sectoren

Runderkamp & Van Duren is gespecialiseerd in grote en complexe projecten. Onze ervaren consultants in AFAS-software zijn werkzaam bij decentraal georganiseerde organisaties in diverse sectoren:

 • Retail
 • Overheid
 • Non-profit
 • Zorg
 • Onderwijs
 • Productie
 • Industrie
 • Automotive

Elke sector heeft zijn eigen uitdagingen. Zo staan de productie- en industriesector bekend om hun complexe automatiseringslandschappen en heeft de overheidssector te maken met politiekgevoelige omgevingen. Onze experts werken bij de implementatie van AFAS-software volgens standaard modellen, checklists en draaiboeken. Hierdoor kunnen wij op een snelle, doelgerichte en correcte manier de benodigde AFAS-koppelingen implementeren.

Werkt u nog niet met AFAS-software?

Ook als uw organisatie nog geen gebruik maakt van de software van AFAS, kunnen de consultants van Runderkamp & Van Duren u van dienst zijn. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de vele mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over het bouwen van een website die draait op AFAS-software of over de implementatie van AFAS E-HRM en de veranderingen die dit met zich meebrengt.

Bent u benieuwd wat AFAS-software voor uw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaande button contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


De labels van Runderkamp & Van Duren

Bij Runderkamp & Van Duren werken we met vier labels: InSiteSquad, ERPSquad, OutSiteSquad en DetaSquad. Elk label bestaat uit diverse AFAS Experts met vergaande kennis van specifieke onderdelen van AFAS-software. Afhankelijk van uw opdracht wordt de juiste Squad ingeschakeld om uw project te begeleiden en uit te voeren.

InSiteSquad

InSiteSquad bestaat uit 15 consultants uit ons AFAS Partnernetwerk, die u helpen bij de begeleiding van implementatie, optimalisatie en beheer van AFAS InSite. De experts van Runderkamp & Van Duren zijn door middel van een zware ‘bootcamp’ getraind in alle aspecten van AFAS InSite. De experts uit InSiteSquad beschikken daarom over vergaande vakbekwaamheid op het gebied van InSite.

Meer informatie? Bekijk dan de pagina InSiteSquad.

OutSiteSquad

De experts binnen de OutSiteSquad zijn gespecialiseerd in de implementatie en optimalisatie van AFAS OutSite. De OutSiteSquad van Runderkamp & Van Duren maakt met behulp van AFAS-software onder meer websites, klantportalen en productencatalogi. Tevens is het mogelijk om de OutSiteSquad in te zetten voor de bouw van een extranet.

Meer weten over OutSiteSquad? Bekijk dan de pagina OutSiteSquad.


DetaSquad

De consultants uit onze DetaSquad zijn allemaal gespecialiseerde zzp’ers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AFAS-software. De AFAS Experts zijn in te huren om een vacature op tijdelijke basis in te vullen. U kunt hierbij denken aan HRM-, Payroll- of Finance-functies.

Meer informatie vindt u op de pagina DetaSquad.


ERPSquad

De ERPSquad van Runderkamp & Van Duren is gespecialiseerd in het onderhouden van AFAS-software. Onder deze werkzaamheden vallen bijvoorbeeld het periodieke onderhoud van uw software, Incident Management en overige onderhoudsdiensten.

Op de pagina ERPSquad vindt u alle informatie over dit label van Runderkamp & Van Duren.


AFAS-koppelingen op maat gemaakt

Door de samenwerking tussen Runderkamp & Van Duren en The Integrators kunnen wij iedere organisatie koppelingen op maat aanbieden. De add-ons worden gemaakt op het ‘Nodum Framework’ en halen het optimale uit onder andere AFAS InSite en AFAS OutSite. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ingehuurde medewerkers hun eigen uren te laten registreren via een add-on voor AFAS OutSite.

Meer weten over de mogelijkheden van een koppeling op maat voor uw AFAS-software? Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.


Inzicht in data en conversie

Organisaties hebben vaak te maken met grote hoeveelheden data die niet efficiënt gestructureerd worden. Het gevolg is dat er hierdoor waardevolle inzichten verloren gaan. Met het intuïtieve en revolutionaire dashboard van Runderkamp & Van Duren krijgt u zeer eenvoudig inzicht in de data van uw organisatie. Met een geheel op maat gemaakt dashboard krijgt u door middel van overzichtelijke visualisaties niet alleen inzicht in de aanwezige data; u kunt diverse data ook aan elkaar verbinden om tot waardevolle conclusies te komen. De dashboards kunnen wij bouwen in AFAS Profit, Qlikview, QlikSense en het Nodum Framework van The Integrators.

Nieuwsgierig? Op de pagina Dashboard staat een voorbeeld van een op maat gemaakt dashboard.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van AFAS-software? Neem contact met ons op via onderstaande button of bel met telefoonnummer 06 – 53 88 41 30.