Over Runderkamp & Van Duren


Dedicated AFAS Consultancy


Een aantal jaren geleden hebben wij ervoor gekozen onze implementatie deskundigheid 'dedicated' in te zetten voor dienstverlening  op AFAS Software, modules HRM & Payroll, InSite, OutSite, Projecten en Financieel. Wij zijn gespecialiseerd in grote, complexe trajecten binnen decentraal georganiseerde organisaties, zoals bijvoorbeeld in de Retailsector, en de sectoren Overheid, Non-Profit, Zorg en Onderwijs. Ook in de sectoren Productie, Industrie en Automotive zijn wij sterk vertegenwoordigd.


Trajecten binnen complexe organisaties, ingewikkelde automatiseringslandschappen, politiek gevoelige omgevingen en overige uitdagingen gaan wij graag aan. Onze aanpak is serieus, professioneel, praktijkgericht en altijd doeltreffend. Wij implementeren juist, volledig en tijdig en zijn niet bang om onze handen daarbij vuil te maken. Onze implementatie wordt uitgevoerd volgens standaard modellen, checklists en draaiboeken.


Het Consultancy bedrijf van de Toekomst

Runderkamp & Van Duren heeft gekozen voor het vormen van een Community bedrijf. Samenwerkende zelfstandige professionals die een hechte organisatie vormen. Geen hiërarchische lagen, geen overhead, ultieme wendbaarheid en dienend leiderschap zijn hiervan de kenmerken. Onze organisatie kan op elk gewenst moment variëren in omvang en samenstelling. Onze projecten worden uitgevoerd door zelfsturende teams die zichzelf vormen naar gelang het project dat vereist. De dienstverlening die zich hiervoor niet leent, wordt uitgevoerd door vaste teams onder leiding van Lead Consultants.

De bij ons aangesloten Community Members zijn de besten in hun vakgebied en kenmerken zich door ondernemerschap, ambitie en boven alles hun voorliefde voor de materie en AFAS Software.