Onze CommunitiesInSiteSquad E-HRM is het Label van Runderkamp & Van Duren waaronder een groep zelfstandige AFAS Experts een specialistisch netwerk vormt. InSiteSquad opereert in de vorm van een VAPCO (Value Added Professional Community).De werkzaamheden bestaan uit het Implementeren en Optimaliseren van AFAS InSite, het Intranet en E-HRM Portaal van AFAS Software. InSite voorziet in de volledige E-HRM Suite: Intranet, Employee Self Service, Manager Self Service en HR Self Service. De totale integratie met de  ERP Software van AFAS én de Portaaltechnologie OutSite van AFAS zorgt voor een ultieme procesoptimalisatie en medewerkertevredenheid! OutSiteSquad Portaaltechnologie is het Label van Runderkamp & Van Duren waaronder een groep zelfstandige AFAS Experts een specialistisch netwerk vormt. OutSiteSquad opereert in de vorm van een VAPCO (Value Added Professional Community).


De werkzaamheden bestaan uit het Implementeren en Optimaliseren van AFAS OutSite, de externe portaaltechnologie van AFAS Software in Leusden. OutSite stelt organisaties in staat om via de eigen Website integratie tot stand te brengen met de ERP Software van AFAS. Voorbeelden zijn: Sollicitant Self Service, Cursusmanagement, Ontsluiting eigen cliëntendossier, Productencatalogi, Projecten etcetera. Verder is OutSite het Content Management Systeem van de toekomst waarin prachtige websites te bouwen zijn die door middel van inzet van Google SEO uitstekend vindbaar zijn.Er is geen betere garantie op het inhuren van de juiste inhoudelijke- en pakketkennis dan het inhuren van deze kennis bij een erkend Partner van uw Softwareleverancier. DetaSquad Detachering is het Label van Runderkamp & Van Duren waaronder een groep zelfstandige AFAS Experts een specialistisch netwerk vormt.


DetaSquad opereert in de vorm van een VAPCO (Value Added Professional Community). De werkzaamheden bestaan uit het op tijdelijke basis invullen van uw vacature op het gebied van HRM, Payroll en Finance op software van AFAS Software in Leusden. Voor het tijdelijk inzetten van Professionals is het van groot belang dat zij ervaren zijn in het gebruik van uw software en steeds op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. DetaSquad voorziet in die behoefte. De combinatie van inhoudelijke materiekennis en kennis van de software maakt DetaSquad dé speler in de detacheringmarkt voor ondernemingen die gebruik maken van de software van AFAS. 

Dien hier uw ondersteuningsverzoek in


Één van de grote speerpunten van Runderkamp & Van Duren bestaat uit de Implementatie, Optimalisatie en Beheer van Profit HRM & Payroll. Het implementeren van nieuwe HRM & Payroll Software is al sinds jaar en dag onze stijl. In 2014 zijn daar met de oprichting van ERPSquad ook de modules Financieel en Projecten bijgekomen.


ERPSquad is het label van Runderkamp & Van Duren waaronder een groep zelfstandige AFAS Experts een specialistisch netwerk vormt. ERPSquad opereert in de vorm van een VAPCO (Value Added Professional Community). De werkzaamheden bestaan uit het Implementeren en Optimaliseren van AFAS Profit HRM/Payroll en Financieel. Bovendien levert ERPSquad ad-hoc én doorlopend Applicatiebeheer op AFAS Profit. Wij zijn van mening dat je onze dienstverlening alleen goed kunt uitvoeren als je daadwerkelijk verstand hebt van de materie, de techniek, veranderingsprocessen en de markt. Vraag naar onze referenties en laat u middels een goed gesprek voorlichten over onze aanpak.