Applicatiebeheer volgens R&VD


Grofweg kunnen we dit in twee delen onderscheiden: Technisch Applicatiebeheer en Functioneel Applicatiebeheer.


Runderkamp & Van Duren biedt haar klanten een ruime expertise aan in beide onderdelen.

Wij beschikken over meerdere Experts die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in ons vakgebied.Zowel het Technische beheer als het Functioneel beheer bieden wij aan in de volgende vormen:


Doorlopend beheer: altijd direct een Consultant beschikbaar die op de door u gewenste tijden ondersteuning biedt, zowel ter plaatse bij u op kantoor als op afstand. Deze dienst kan worden afgenomen in abonnementsvorm en met de intensiteit die u voor uw organisatie nodig hebt.

Ad hoc beheer: het komt regelmatig voor dat uw inrichting op onderdelen aanpassing of optimalisatie behoeft. Vaak kunt u op die situaties vooraf al anticiperen. U kunt onze Consultant inboeken op door u gewenste tijdstippen, waarna bij u op locatie de opdracht wordt besproken, vastgelegd, uitgevoerd en gedocumenteerd.

Incident Management: het komt altijd op een moment dat u het niet kunt gebruiken, een dringend probleem zorgt ervoor dat uw salarisverwerking in gevaar dreigt te komen, of nog erger: de stabiliteit van uw applicatie loopt gevaar. In die gevallen is het een hele geruststelling dat wij beschikken over de beste Consultants die geen probleem uit de weg gaan. Door onze expertise en ons netwerk weten wij de situatie snel te stabiliseren en structureel op te lossen.