Het DetaSquad label vanVoor inzet van tijdelijke externe krachten ter ondersteuning van uw operatie kunt u rekenen op de professionals van DetaSquad.
Detachering van uw AFAS Expert

Er is geen betere garantie op het inhuren van de juiste inhoudelijke- en pakketkennis dan het inhuren van deze kennis bij een erkend Partner van uw Softwareleverancier. DetaSquad Detachering is het Label van Runderkamp & Van Duren waaronder een groep zelfstandige AFAS Experts een specialistisch netwerk vormt. DetaSquad opereert in de vorm van een VAPCO (Value Added Professional Community). De werkzaamheden bestaan uit het op tijdelijke basis invullen van uw vacature op het gebied van HRM, Payroll en Finance op software van AFAS Software in Leusden. Voor het tijdelijk inzetten van Professionals is het van groot belang dat zij ervaren zijn in het gebruik van uw software en steeds op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. DetaSquad voorziet in die behoefte. De combinatie van inhoudelijke materiekennis en kennis van de software maakt DetaSquad dé speler in de detacheringmarkt voor ondernemingen die gebruik maken van de software van AFAS.

 

Detachering en Consultancy

De ondernemers achter Runderkamp & Van Duren hebben een lange historie in het detacheren van Salarisadministrateurs en HR Support medewerkers. De manier waarop wij detacheren is geen eenheidsworst. Het probleem van de klant wordt gedetailleerd besproken en in samenwerking met de klant komen we tot een plan, waarbij de aanpak van het werkelijke probleem het uitgangspunt is. De tijdelijke oplossing moet zorgen voor 'lucht', maar het is belangrijk dat het een tijdelijk karakter behoudt.
De experts die Runderkamp & Van Duren inzet op de betreffende trajecten zijn allen uitstekend opgeleide en zeer ervaren zelfstandige Professionals. Zij hebben alle relevante wettelijke- en AFAS opleidingen gevolgd en zijn op hun vakgebied intensief bezig met Permanente Educatie. Bovendien kenmerken de door ons ingezette Professionals zich door een pragmatische, nuchtere en informele werkwijze, die wordt gekenmerkt door resultaat.