Bent u er al aan toe?

Bij een implementatie van E-HRM


komt het nodige kijken voor uw organisatie. Het managen en communiceren van de veranderingen is tegenwoordig een groot onderdeel van het implementatieproces. Zonder betrokkenheid van het Management en Medewerkers is er bovendien een grote kans dat alle inspanningen voor weinig vooruitgang zorgen.


Het inrichten van de software is slechts een onderdeel van een belangrijk en gevoelig implementatieproces

Ondanks uw enthousiasme voor het portaal is het van groot belang dat uw organisatie toe is aan de implementatie en de daarop volgende veranderingen. Weerstanden doen zich altijd voor bij veranderingsprocessen. Dat komt echter niet door het ontbreken van Draagvlak. Weerstand tegen vooruitgang is er nooit. Draagvlak voor vooruitgang is er altijd. Het succes is echter afhankelijk van de manier waaróp deze vooruitgang zal worden gerealiseerd.

Daarom bieden wij u geheel gratis en vrijblijvend een oriënterend bezoek aan van onze Accountmanager. Met hem kunt u uitgebreid van gedachten wisselen en gezamenlijk tot een plan komen om het geweldige instrument InSite in uw organisatie te implementeren. Alleen als u de implementatie van InSite op een dergelijke serieuze manier aanpakt, zal het plezier én het rendement van InSite maximaal zijn.